09. 01. 2018

Glasilo IZZIV

Decembrska številka društvenega glasila IZZIV vam je na voljo tudi v elektronski obliki.

Tokratna obsežna in vsebinsko bogata številka izkazuje poslanstvo Društva Novo mesto o poglobljeni poljudni strokovni obravnavi za zgodovino in razvoj Novega mesta pomembnih vsebin z okoljskega, prostorskega, gospodarskega, kulturnega, domoznanskega in dediščinskega področja. V pričujoči številki smo sodelovali tudi z zunanjimi sodelavci in inštitucijami, kot sta Mestna občina Novo mesto, Urad za prostor in razvoj, in Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto. Vabimo tudi ostale, da se nam pridružite in pošljete članke na naslov Društvo Novo mesto, Gubčeva 11, 8000 Novo mesto, po elektronski pošti pa na naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Članki, objavljeni v glasilu IZZIV, so obdelani v sistemu COBISS.

Glasilo IZZIV je vpisano v razvidu medijev na Ministrstvu za kulturo, njegovo izdajanja delno sofinancira Mestna občina Novo mesto.

V kolikor želite prejemati glasilo IZZIV v tiskani izdaji na dom, vas prosimo, da se nanj naročite na enem izmed zgoraj navedenih naslovov. Letna naročnina za dve številki znaša 5 evrov.

Društvo Novo mesto

Sedež društva: Gubčeva 11, 8000 Novo mesto
Telefon: 07/3021450
TRR: 02970-0019786322
ID DDV: 74738119
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

e-Novice

S prijavo sprejemam in soglašam z zajemom, hrambo in uporabo mojih osebnih podatkov za prejemanje e-Novic Društva Novo mesto.