Poročilo o prvi delavnici evropskega projekta COHEIRS v Novem mestu

V priponki članka je na voljo obširno poročilo o prvi delavnici evropskega projekta COHEIRS (Civic Observers for Health and Environment: Initiative for Responsibility and Sustainability/ Civilni opazovalci za zdravje in okolje: iniciativa za odgovornost in trajnostni razvoj), ki se je odvijala 24. oktobra 2013 v prostorih Šolskega centra Novo mesto.

 

Na delavnici, ki jo je vodil Tomaž Golob, predsednik Društva Novo mesto, je aktivno sodelovalo 71 udeležencev vseh generacij. Uvodna predavatelja sta bila Istok Zorko, vodja sektorja vodooskrba na novomeški Komunali, ki je razložil problematiko pitne vode v Mestni občini Novo mesto, in Dušan Harlander, direktor Zavoda za zdravstveno varstvo, ki je govoril o vplivih dejavnikov tveganja iz okolja na zdravje ljudi.

Naslednja delavnica v Šolskem centru Novo mesto se bo odvijala 21. novembra 2013 z naslovom: Družbena odgovornost in trajnostni razvoj. Vabilo z natančnim programom še sledi.

Društvo Novo mesto

Sedež društva: Gubčeva 11, 8000 Novo mesto
Telefon: 07/3021450
TRR: 02970-0019786322
ID DDV: 74738119
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

e-Novice

S prijavo sprejemam in soglašam z zajemom, hrambo in uporabo mojih osebnih podatkov za prejemanje e-Novic Društva Novo mesto.