08. 06. 2018

Čas je, da vam predstavimo sponzorja projekta Poslikajmo sivino - podjetje EVENTUS, Novo mesto, d.o.o.

Izvedbo prve poslikave projekta Poslikajmo sivino, ki se nahaja pri OŠ Bršljin, je omogočilo podjetje EVENTUS, Novo mesto, d.o.o., ki se ponaša s 26 letno tradicijo.

Stacionirano v Bršljinu v Novem mestu, ga tamkajšnji prebivalci poznajo po maloprodajni trgovini elektromateriala za dom na Povhovi ulici 1, svoje poslovne partnerje pa oskrbuje tudi iz centralnega skladišča v Novem mestu ter iz enot v Celju, Ljubljani in Mariboru z elektro instalacijski materiali za industrijo in poslovne prostore. Direktor podjetja EVENTUS, gospod Srđan Brkić trdi, da doseženih poslovnih ciljev ter uspešnega poslovanja ne bi bilo mogoče doseči brez zanesljivega kadra in dobrih medsebojnih odnosov med v povprečju 50 zaposlenimi, kvalitetnega servisa kupcev in poznavanja ter prilagajanja trenutnim tržnim razmeram.

Vabilu Društva Novo mesto za sodelovanje v našem projektu se je direktor z navdušenjem odzval v zelo kratkem času in veseli nas, da smo zgodbo poslikav lahko začeli z osveščenim podjetjem in vodstvom, ki že vrsto let vlaga v skupnost tudi na področju športa, filantropije itd. Gospod Brkić odločitev za sponzorstvo projekta Poslikajmo sivino obrazloži s trditvijo, da: »V okolju v katerem delujemo, ustvarjamo in smo tudi sami del skupnosti, pustimo tudi svoj pečat in polepšamo okolje za dobro vseh nas. Še bolj pa smo veseli, da je to lokacija pri OŠ Bršljin in smo lahko na ta način prispevali k bolj prijaznemu šolskemu okolju za boljše počutje naših otrok in mladine.«

Za sodelovanje v projektu Poslikajmo sivino, se Društvo Novo mesto podjetju EVENTUS, Novo mesto, d.o.o. najlepše zahvaljuje in mu tudi v bodoče želi uspešno poslovno udejstvovanje.

Za več podrobnosti o podjetju EVENTUS, Novo mesto, d.o.o. in njihovi ponudbi obiščite spletno stran http://www.eventus-nm.si/.

Društvo Novo mesto

Sedež društva: Gubčeva 11, 8000 Novo mesto
Telefon: 07 302 14 50
TRR: SI56 0297 0001 9786 322 (odprt pri NLB d.d.)
ID DDV: 74738119
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

e-Novice

S prijavo sprejemam in soglašam z zajemom, hrambo in uporabo osebnih podatkov za prejemanje e-Novic Društva Novo mesto.