Konservatorski načrt za namen prenove Glavnega trga, Rozmanove ulice in kandijskega križišča – poročila s prve delavnice

V spodnjih priponkah so vam na voljo poročila moderatorjev s prve delavnice, ki se je v okviru javne obravnave konservatorskega načrta za namen prenove Glavnega trga, Rozmanove ulice in kandijskega križišča v zgodovinskem jedru Novega mesta odvila na Ekonomski šoli Novo mesto v soboto, 28. februarja 2015.

Do gradiva lahko dostopate tudi na spletni strani Mestne občine Novo mesto Prostorski akti Mestne občine Novo mesto. Delavnico so organizirali Mestna občina Novo mesto, Krajevna skupnost Center in številna novomeška društva, med njimi Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto, Društvo Novo mesto, Društvo arhitektov Dolenjske in Bele krajine in Novomeška kolesarska mreža.

Morebitne pripombe in dopolnitve k poročilom lahko podate tudi na spletni strani našega društva ali po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. in jih bomo nato posredovali Mestni občini Novo mesto.

Fotografije sta prispevala Boštjan Pucelj in Boris Blaić.

 

Društvo Novo mesto

Sedež društva: Gubčeva 11, 8000 Novo mesto
Telefon: 07 302 14 50
TRR: SI56 0297 0001 9786 322 (odprt pri NLB d.d.)
ID DDV: 74738119
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

e-Novice

S prijavo sprejemam in soglašam z zajemom, hrambo in uporabo osebnih podatkov za prejemanje e-Novic Društva Novo mesto.