Igor Vidmar

Igor Vidmar


Regijski center nevladnih organizacij (NVO) bo v sredo, 26. oktobra, med 16. in 18. uro pripravil konferenco za nevladne organizacije, namenjeno predstavitvi že utečenih kanalov in oblik sodelovanja med občinami in nevladnimi organizacijami, ter vključevanju teh v postopke odločanja. Pri tem bodo evidentirali in v soglasju z nevladnimi organizacijami identificirali ključne sistemske ovire, ki onemogočajo oz. zavirajo razvoj nevladnega sektorja.
Konferenca je namenjena izmenjavi informacij, izkušenj, znanj in veščin, ki lahko povečajo možnosti vplivanja nevladnih organizacij na oblikovanje politik na lokalni, regionalni in nacionalni ravni, ter sodelovanja NVO v posvetovalnih procesih.
Cilj posveta je izluščiti dve najbolj pereči sistemski oviri, ter jih v obliki pobud za spremembo ustreznih predpisov poslati pristojnim institucijam.
Za dodatne informacije so na voljo na telefonski številki 041 925 405 in elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Konferenca bo potekala v prostorih Hiše kulinarike (Novo mesto, Glavni trg 30, vhod z zgornje strani – Linhartova ulica).

Društvo Novo mesto

Sedež društva: Gubčeva 11, 8000 Novo mesto
Telefon: 07 302 14 50
TRR: SI56 0297 0001 9786 322 (odprt pri NLB d.d.)
ID DDV: 74738119
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

e-Novice

S prijavo sprejemam in soglašam z zajemom, hrambo in uporabo osebnih podatkov za prejemanje e-Novic Društva Novo mesto.